Cursuscode: T775

Cursus Nederlands Module 5, [B1 tot ½ B2], 2x per week, ma. en wo.

Cursuscode: T775

Je kunt beginnen aan deze intensieve cursus van twee keer per week als je al veel kunt zeggen en begrijpen in het Nederlands. Op dit niveau worden de thema’s steeds complexer en abstracter: in plaats van over vakantie en winkelen, spreken we nu over integratie, reclame en zonnepanelen. Je leert ook meer gedetailleerde beschrijvingen te geven en we werken aan een goede tekstopbouw.
Je kunt je inschrijven als je contact hebt gehad met een docent.
De cursus heeft startniveau B1 (www.erk.nl) en gaat tot halverwege  B2.
De cursus
* Klassikaal onderwijs met online support. Max. 15 deelnemers.
* Zie voorwaarden voor de gesubsidieerde prijs bij de inleiding.
Huiswerk: ca. 8 uur per week.

Maandag 27 november 2017
16 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 9:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 550,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Docente: Mw. C. M. E. (Carin) Fijnaut
Boek: Nederlands op Niveau (2e druk) (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
C. M. E. (Carin) Fijnaut
Na de Pedagogische Academie heb ik MO A Frans gedaan. Ik heb een tijd lesgegeven en ben toen naar het Conservatorium gegaan om Zang te studeren. Later ben ik als docent Nederlands voor Anderstaligen gaan werken bij het ROC Midden Nederland en bij diverse taleninstituten. Sinds 2003 geef ik les aan de Utrechtse Volksuniversiteit en geef nu naast Nederlands ook Frans. Ik werk er met veel plezier; het is een ontmoetingsplek voor mensen met heel verschillende achtergronden, jong en oud door elkaar. En dat alles op een prachtige plek in de stad!