Cursuscode: T821

Cursus Noors niveau [A0 - A1]

Cursuscode: T821

In deze cursus Noors wordt naar niveau A1 van het Europees referentiekader toegewerkt.
Voor deze cursus is geen voorkennis van Noors vereist. Op basis van de dialogen in het leerboek leren we korte gesprekken voeren in alledaagse situaties. In elke les wordt ook aandacht gegeven aan de grondbeginselen van de grammatica van het Noors. Houdt u er rekening mee dat u per week ook ca. 2 uur aan huiswerk moet besteden om echt plezier te hebben van deze cursus.
De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, liedjes en interessante filmpjes over de Noorse cultuur.

We maken nog gebruik van de oude methode På Vei, versie 2012

Woensdag 25 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. S.K. ( Solveig) de Boer-Eduardsen
Boeken: På Vei tekstboek (2012), På Vei elev cd (2012), På Vei werkboek (2012) (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
S.K. ( Solveig) de Boer-Eduardsen
Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de financiële wereld ben ik 12 jaar geleden begonnen met het geven van Noorse les op de Volksuniversiteit. Ik ben geboren en getogen in Oslo en woon sinds mijn studietijd in Nederland. Ik probeer mijn lessen altijd zo divers mogelijk op te zetten door naast het lesboek veel aandacht te besteden aan de Noorse cultuur en tradities, alledaagse zaken en het Noorse nieuws. Zo kan het gebeuren dat we de ene les aandacht besteden aan Noorse recepten en de andere les aan het nieuwe Opera gebouw in Oslo.