Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 23NT821

Noors 1 [A0 - A1]

Noors 1 [A0 - A1]
Cursuscode: 23NT821

In deze cursus Noors wordt naar niveau A1 van het Europees referentiekader toegewerkt. Voor deze cursus is geen voorkennis van Noors vereist. Op basis van de dialogen in het leerboek leer je korte gesprekken voeren in alledaagse situaties. In elke les wordt ook aandacht besteed aan de grondbeginselen van de grammatica van het Noors. Houd er rekening mee dat je per week ca. 2 uur aan huiswerk moet besteden om echt plezier te hebben van deze cursus.

De lessen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, liedjes en interessante filmpjes over de Noorse cultuur.

Het lesmateriaal wordt door de docent verstrekt. De kosten daarvan € 22,00 dient rechtstreeks aan de docent te worden betaald.

Dinsdag 19 september 2023
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 205,00
Mw. S.K. (Solveig) de Boer-Eduardsen
19:00 - 20:30
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
S.K. (Solveig) de Boer-Eduardsen
S.K. (Solveig) de Boer-Eduardsen
Na jaren werkzaam te zijn geweest in de financiële wereld ben ik 2007 begonnen met het geven van Noorse les op de Volksuniversiteit. Ik ben geboren en getogen in Oslo en woon sinds mijn studietijd in Nederland. Ik probeer mijn lessen altijd zo divers mogelijk op te zetten door naast het lesboek veel aandacht te besteden aan de Noorse cultuur en tradities, alledaagse zaken en het Noorse nieuws. Zo kan het gebeuren dat we de ene les aandacht besteden aan Noorse recepten en de andere les aan het nieuwe Munch-museum in Oslo.