Cursuscode: 23VT824

Noors 4 [½B1 - B1] Kleine groep

Cursuscode: 23VT824

Dit niveau is het vervolg op Noors niveau 3, er wordt een begin gemaakt op niveau B1 van het Europees Referentiekader. Spreken en verstaan krijgen ook op dit niveau de meeste aandacht.Het lesmateriaal, Stein på Stein 2014, dient verder als basis voor het voeren van gesprekken met elkaar. Daarnaast zal er over verschillende onderwerpen gediscussieerd worden. Tijdens de lessen wordt steeds aandacht besteed aan de grondbeginselen van de grammatica van het Noors. Houdt u er rekening mee dat u per week ook ca. 2 uur aan huiswerk moet besteden om echt plezier te hebben van deze cursus. Boeken: Stein på Stein 2014 Arbeidsbok, Stein på Stein 2021 tekstbok

Dinsdag 24 januari 2023
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. S.K. (Solveig) de Boer-Eduardsen
Boeken: Stein på Stein 2014 tekstbok, Stein på Stein 2014 Arbeidsbok (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
S.K. (Solveig) de Boer-Eduardsen
Na jaren werkzaam te zijn geweest in de financiële wereld ben ik 2007 begonnen met het geven van Noorse les op de Volksuniversiteit. Ik ben geboren en getogen in Oslo en woon sinds mijn studietijd in Nederland. Ik probeer mijn lessen altijd zo divers mogelijk op te zetten door naast het lesboek veel aandacht te besteden aan de Noorse cultuur en tradities, alledaagse zaken en het Noorse nieuws. Zo kan het gebeuren dat we de ene les aandacht besteden aan Noorse recepten en de andere les aan het nieuwe Munch-museum in Oslo.