Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 22NT825

Noors 6 [B1]

Noors 6 [B1]
Cursuscode: 22NT825

In deze cursus wordt op niveau B1 van het Europees Referentiekader gewerkt.

Spreken en verstaan krijgen ook op dit niveau de meeste aandacht. Het leerboek Stein på Stein 2014 dient verder als basis voor het oefenen van gesprekken voeren in alledaagse situaties. Daarnaast zal er over verschillende onderwerpen gediscussieerd worden. Tijdens de lessen wordt steeds aandacht besteed aan de grondbeginselen van de grammatica van het Noors. Houd er rekening mee dat je per week ca. 2 uur aan huiswerk moet besteden om echt plezier te hebben van deze cursus.

De lessen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, liedjes en interessante filmpjes over de Noorse cultuur.

Boeken: Stein på Stein 2014 tekstbok, Stein på Stein 2014 Arbeidsbok, Stein på Stein 2014 Elev CD

Woensdag 21 september 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 195,00
Mw. S.K. (Solveig) de Boer-Eduardsen
Boeken: Stein på Stein 2014 tekstbok, Stein på Stein 2014 Arbeidsbok, Stein på Stein 2014 Elev CD (klik hier voor meer informatie)
20:45 - 22:15
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
S.K. (Solveig) de Boer-Eduardsen
S.K. (Solveig) de Boer-Eduardsen
Na jaren werkzaam te zijn geweest in de financiële wereld ben ik 2007 begonnen met het geven van Noorse les op de Volksuniversiteit. Ik ben geboren en getogen in Oslo en woon sinds mijn studietijd in Nederland. Ik probeer mijn lessen altijd zo divers mogelijk op te zetten door naast het lesboek veel aandacht te besteden aan de Noorse cultuur en tradities, alledaagse zaken en het Noorse nieuws. Zo kan het gebeuren dat we de ene les aandacht besteden aan Noorse recepten en de andere les aan het nieuwe Munch-museum in Oslo.