Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: NT821

Noors niveau [ B1]

Noors niveau  [ B1]
Cursuscode: NT821

In deze cursus wordt op niveau B1 van het Europees Referentiekader gewerkt.

Spreken en verstaan krijgen ook op dit niveau de meeste aandacht. Het leerboek dient verder als basis voor oefenen van korte gesprekken voeren in alledaagse situaties. Tijdens de lessen wordt steeds aandacht besteed aan de grondbeginselen van de grammatica van het Noors. Tevens zullen krantenartikelen worden behandeld.Houdt u er rekening mee dat u per week ook ca. 2 uur aan huiswerk moet besteden om echt plezier te hebben van deze cursus.
De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Noorse cultuur.

Let op: Het wordt gewerkt met Stein På Stein, versie 2014.

 

 

Woensdag 15 september 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 185,00
Mw. S.K. (Solveig) de Boer-Eduardsen
Boeken: Stein på Stein 2014 tekstbok, Stein på Stein 2014 Arbeidsbok, Stein på Stein 2014 Elev CD (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
S.K. (Solveig) de Boer-Eduardsen
S.K. (Solveig) de Boer-Eduardsen
Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de financiële wereld ben ik 12 jaar geleden begonnen met het geven van Noorse les op de Volksuniversiteit. Ik ben geboren en getogen in Oslo en woon sinds mijn studietijd in Nederland. Ik probeer mijn lessen altijd zo divers mogelijk op te zetten door naast het lesboek veel aandacht te besteden aan de Noorse cultuur en tradities, alledaagse zaken en het Noorse nieuws. Zo kan het gebeuren dat we de ene les aandacht besteden aan Noorse recepten en de andere les aan het nieuwe Opera gebouw in Oslo.