Cursuscode: VT853

Cursus Portugees niveau [½ A1 - A1]

Cursus Portugees niveau  [½ A1 - A1]
Cursuscode: VT853

In deze cursus is men al een eindje op weg en wordt naar niveau A1 van het Europees referentiekader toegewerkt zodat u zich aan het eind van de cursus al best aardig kunt redden in het Portugees. Het lesprogramma is erop gericht de cursisten een brede en vooral praktische kennis van de Portugese taal bij te brengen. Hierbij hoort uiteraard een goede grammaticale basis. Conversatietraining is - direct vanaf het begin - een belangrijk onderdeel van elke les. Na dit niveau bent u in staat eenvoudige gesprekken te voeren in het Portugees.

Cursus Portugees voor beginners

Je hebt een jaar Portugees gehad op de Volksuniversiteit Utrecht, of hebt elders voldoende Portugees geleerd om op dit niveau in te stromen. Je wilt de Portugese taal op een leuke en vlotte manier leren en al heel aardig kunt communceren met de Portugezen.

De cursussen Portugees zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Portugees door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus dus waarin je jouw vaardigheid in het Portugees al snel ziet groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Portugese cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Dinsdag 29 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)