Cursuscode: VT851

Cursus Portugees niveau [A0 - ½ A1]

Cursus Portugees niveau  [A0 - ½ A1]
Cursuscode: VT851

In deze cursus wordt naar niveau  ½ A1 van het Europees referentiekader toegewerkt zodat u zich na deze cursus al enigszins kunt redden in het Portugees. Het lesprogramma is erop gericht de cursisten een brede en vooral praktische kennis van de Portugese taal bij te brengen. Hierbij hoort uiteraard een goede grammaticale basis. Conversatietraining is - direct vanaf het begin - een belangrijk onderdeel van elke les. Na dit niveau bent u in staat eenvoudige gesprekken te voeren in het Portugees.

Cursus Portugees voor beginners
Je spreekt nog geen Portugees, of hebt een heel klein beetje Portugees opgepikt. Je wilt de Portugese taal op een leuke en vlotte manier leren en in elk geval op een basaal niveau kunnen communiceren met de Portugezen.
De cursussen Portugees zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Portugees door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus dus waarin je jouw vaardigheid in het Portugees al snel ziet groeien.
De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Portugese cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Dinsdag 29 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Boek: Passaporte para Portuquếs (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)