Cursuscode: 23NT853

Portugees 2 EU (deel 1) [A1 ¼A2]

Cursuscode: 23NT853

In deze cursus begin je bij niveau A1 van het Europees referentiekader en maken we een begin met A2. De stof van de voorgaande niveaus wordt verder geoefend en uitgebreid, waardoor je meer vertrouwen zult krijgen om zelf in het Portugees te communiceren. Naast verdere verdieping van de grammatica is conversatietraining een belangrijk onderdeel van de les. De cursus is erop gericht de cursisten een brede en vooral praktische kennis van de taal bij te brengen, met aandacht aan beide varianten van de taal.

Dinsdag 19 september 2023
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. S. (Susana) Mulder
Boek: Portugees voor zelfstudie (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
S. (Susana) Mulder
Mijn naam is Susana, ik ben geboren in Lissabon en woon sinds 2007 in Utrecht. Sinds 1999 geef ik Portugese les als moedertaal en sinds 2013 geef ik Portugese les als tweede taal.