Cursuscode: VT873

Cursus Russisch niveau [½ A1 - A1]

Cursuscode: VT873

De cursus is een vervolg op de starterscursus en er wordt toegewerkt naar niveau A1 van het Europees Referentiekader.
In de cursussen wordt net zoveel aandacht besteed aan luister- en spreekvaardigheid als aan vocabulaire en grammatica.

Boeken: Deze worden in overleg met de docente aangeschaft.

Cursus Russisch voor beginners

Je spreekt nog geen Russisch, of hebt een heel klein beetje Russisch opgepikt. Je wilt de Russische taal op een leuke en vlotte manier leren en in elk geval op een basaal niveau kunnen communceren met de Russen.

De cursussen Russisch zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Russisch door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus dus waarin je jouw vaardigheid in het Russisch al snel ziet groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Russische cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Materiaal: Via de docent (de kosten hiervan zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen).

Vrijdag 25 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs. Drs. M. (Marian) Kardos
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
drs. Drs. M. (Marian) Kardos
Ik ben geboren in Hongarije. Na mijn gymnasiumopleiding studeerde ik aan de Rijksuniversiteit Utrecht en aan de Universiteit van Voronezj in de voormalige Sovjet-Unie. Ik ben Slaviste en beëdigd vertaalster en tolk en in die functie ben ik ook voor ministers opgetreden. Ik vind het heel leuk bij de Volksuniversiteit les te geven omdat de cursisten gemotiveerd en enthousiast zijn. Ik ben vrij in de onderwijssituatie. De mooie omgeving, inspirerende collegae en collegialiteit zorgen voor een prettige (werk)sfeer op de Volksuniversiteit.