Cursuscode: VT871

Cursus Russisch niveau [½ A1 - A1]

Cursuscode: VT871

De cursus is een vervolg op de starterscursus en er wordt toegewerkt naar niveau A1 van het Europees Referentiekader.
In de cursussen wordt net zoveel aandacht besteed aan luister- en spreekvaardigheid als aan vocabulaire en grammatica.

Cursus Russisch voor beginners

Je spreekt nog geen Russisch, of hebt een heel klein beetje Russisch opgepikt. Je wilt de Russische taal op een leuke en vlotte manier leren en in elk geval op een basaal niveau kunnen communceren met de Russen.

De cursussen Russisch zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Russisch door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus dus waarin je jouw vaardigheid in het Russisch al snel ziet groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Russische cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Voor deze cursus hoeft u geen boeken aan te schaffen. De lespresentaties met theorie en werkbladen ontvangt u voor elke les digitaal.

Woensdag 27 januari 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. E.N. (Elena) Bogdan
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)