Cursuscode: NT871

Cursus Russisch niveau [½ A1 - A1]

Cursuscode: NT871

De cursus is een vervolg op de starterscursus en er wordt toegewerkt naar niveau A1 van het Europees Referentiekader.
In de cursussen wordt net zoveel aandacht besteed aan luister- en spreekvaardigheid als aan vocabulaire en grammatica.

Cursus Russisch voor beginners

Je spreekt nog geen Russisch, of hebt een heel klein beetje Russisch opgepikt. Je wilt de Russische taal op een leuke en vlotte manier leren en in elk geval op een basaal niveau kunnen communceren met de Russen.

De cursussen Russisch zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Russisch door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus dus waarin je jouw vaardigheid in het Russisch al snel ziet groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Russische cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Paspoort naar Rusland deel1 en Werkboek 1.

Donderdag 17 september 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. Z. (Zjanna) Gadaeva
Boeken: Paspoort voor Rusland / 1 tekstboek, Paspoort voor Rusland werkboek (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
Z. (Zjanna) Gadaeva
Na het afronden van mijn universitaire masterstudie Russische taal en letterkunde aan de stadsuniversiteit in Grozny (Rusland), ben ik werkzaam geweest als onderzoeker bij het Wetenschappelijk Onderzoeksinstituut op het gebieded van taal, sociologie en geschiedenis. In Nederland ben ik beedigd tot vertaalster (Russisch- Nederlands). Een lange tijd heb ik veel bijles Russisch gegeven en vrijwilligerswerk als taalcoach gedaan.