Cursuscode: VT870

Cursus Russisch niveau [A0 - 1/2 A1]

Cursuscode: VT870

Deze cursus Russisch is bestemd voor beginners.

Allereerst maken we stapsgewijs kennis met het Cyrillische alfabet (lezen en schrijven) aan de hand van korte woordjes. Tijdens de lessen bouwt u aan een basiswoordenschat en raakt u enigszins vertrouwd met een aantal specifieke aspecten van de Russische grammatica. Na enkele lessen kunt u een simpele conversatie voeren, bijv. de weg vragen. Tenslotte mag de Russische cultuur en geschiedenis niet ontbreken.

Voor deze cursus hoeft u geen boeken aan te schaffen. De lespresentaties met theorie en werkbladen ontvangt u voor elke les digitaal. In het verleden werd de lesmethode Paspoort voor Rusland 1 tekstboek aangeraden, wie dat heeft krijgt instructies hoe daarmee te werken. Het hoeft niet te worden aangeschaft.

Woensdag 27 januari 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. E.N. (Elena) Bogdan
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)