Cursuscode: NT870

Cursus Russisch niveau [A0 - 1/2 A1]

Cursuscode: NT870

Deze cursus Russisch is bestemd voor beginners.

Allereerst maken we stapsgewijs kennis met het Cyrillische alfabet (lezen en schrijven) aan de hand van korte woordjes. Tijdens de lessen bouwt u aan een basiswoordenschat en raakt u enigszins vertrouwd met een aantal specifieke aspecten van de Russische grammatica. Na enkele lessen kunt u een simpele conversatie voeren, bijv. de weg vragen. Tenslotte mag de Russische cultuur en geschiedenis niet ontbreken.

Gebruikt wordt de lesmethode Paspoort voor Rusland 1 tekstboek (€ 37,50).
Het oefenboek Paspoort voor Rusland 1 (ca. € 30,-)wordt aangeraden.

Donderdag 17 september 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. Z. (Zjanna) Gadaeva
Boeken: Paspoort voor Rusland / 1 tekstboek, Paspoort voor Rusland werkboek (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
Z. (Zjanna) Gadaeva
Na het afronden van mijn universitaire masterstudie Russische taal en letterkunde aan de stadsuniversiteit in Grozny (Rusland), ben ik werkzaam geweest als onderzoeker bij het Wetenschappelijk Onderzoeksinstituut op het gebieded van taal, sociologie en geschiedenis. In Nederland ben ik beedigd tot vertaalster (Russisch- Nederlands). Een lange tijd heb ik veel bijles Russisch gegeven en vrijwilligerswerk als taalcoach gedaan.