Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 22NT872

Russisch 2 [¼A1 - ½A1] ONLINE

Russisch 2 [¼A1 - ½A1] ONLINE
Cursuscode: 22NT872

Deze cursus Russisch is bestemd voor beginners, die de basis van het Russisch kent.
Tijdens de lessen bouwt u aan een basiswoordenschat en raakt u enigszins vertrouwd met een aantal specifieke aspecten van de Russische grammatica. Na enkele lessen kunt u een simpele conversatie voeren, bijv. de weg vragen. Tenslotte mag de Russische cultuur en geschiedenis niet ontbreken.
Aan het eind van de cursus kun je al in het Russisch kennis maken, vragen waar iemand woont en werkt en kort over jezelf vertellen: over je gezin, werk, huis, hobby, vrienden en collega’s.

Materiaal wordt tijdens de les door de docent verschaft

Woensdag 21 september 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 185,00
Mw. E.N. (Elena) Bogdan
20:45 - 22:15
Locatie: Online (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
E.N. (Elena) Bogdan
E.N. (Elena) Bogdan
Elena Bogdan (1980), docente Russisch en journaliste. Als Russische van oorsprong wil ik de betovering voor mijn moedertaal en onze culturele overeenkomsten aan anderstaligen overbrengen. Als journaliste schrijf ik over de Russische-Nederlandse betrekkingen en als taaldocente help ik cursisten de Russische taal eigen maken. Zodat ze net als ik van het Russisch kunnen genieten: van zijn klanken en spraakkunst. Mijn ervaring zegt dat je de juiste klemtoon, woordkeuze en zinsmelodie vooral in interacties leert. Zodat Russisch écht op het puntje van je tong blijft. https://www.russischlerenonline.nl/