Cursuscode: 22NT876

Russisch 6 [½A2 - A2] ONLINE

Cursuscode: 22NT876

Dit niveau haal je door steeds meer Russische werkwoorden te beheersen in het beschrijven van de vaak voorkomende levenssituaties: feestdagen vieren, verhuizen, op visite gaan, op een (zakelijke) reis vertrekken of gaan trouwen. Je maakt nieuwe woordenschat eigen door verschillen in interesses en dagelijkse activiteiten te vergelijken.
Het boek "Русский язык: 5 элементов. Уровень A2" автор Татьяна Эсмантова.

In deze cursus wordt niveau A2 van het Europees Referentiekader afgerond.
Een cursist moet kunnen deelnemen aan een eenvoudig gesprek in het Russisch.Inhoud: uitspraak, luistervaardigheid, conversatie, grammatica, lezen en schrijven, achtergrond informatie en cultuur. Cursisten die al elders Russisch hebben geleerd kunnen tijdens de Open Dag en de spreekuren een vrijblijvend plaatsingsadvies krijgen.

Boeken: Deze worden in overleg met de docente aangeschaft.

Cursus Russisch voor gevorderden

Je hebt al twee jaar Russisch achter de rug, of hebt voldoende Russisch geleerd om de lessen op dit niveau te kunnen volgen. Je wilt je kennis van de Russische taal nog meer verbeteren en leren hoe je in elk geval op een wat hoger plan kan communceren met de Russen.

De cursussen Russisch zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Russisch door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus dus waarin je jouw vaardigheid in het Russisch al snel verder ziet groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Russische cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Materiaal: Via de docent (de kosten hiervan zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen).

Woensdag 21 september 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. E.N. (Elena) Bogdan
Boek: Русский язык: 5 элементов. Уровень A2 (klik hier voor meer informatie)