Cursuscode: VT871

Russisch niveau 2 [¼A1 - ½A1]

Cursuscode: VT871

Deze cursus Russisch is bestemd voor beginners, die de basis van het Russisch kent.
Tijdens de lessen bouwt u aan een basiswoordenschat en raakt u enigszins vertrouwd met een aantal specifieke aspecten van de Russische grammatica. Na enkele lessen kunt u een simpele conversatie voeren, bijv. de weg vragen. Tenslotte mag de Russische cultuur en geschiedenis niet ontbreken.
Aan het eind van de cursus kun je al in het Russisch kennis maken, vragen waar iemand woont en werkt en kort over jezelf vertellen: over je gezin, werk, huis, hobby, vrienden en collega’s.

Materiaal wordt tijdens de les door de docent verschaft

Donderdag 27 januari 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. E.N. (Elena) Bogdan