Cursuscode: VT914

Cursus Spaans Gevorderden [ A2 tot ½ B1]

Cursus Spaans Gevorderden [ A2 tot  ½ B1]
Cursuscode: VT914

In deze cursus wordt begonnen met B1 van het Europees Referentiekader.

CURSUS SPAANS VOOR GEVORDERDEN

U heeft al twee jaar Spaans gehad op de Volksuniversiteit Utrecht, of elders voldoende Spaans geleerd om op dit niveau in te stromen. U wilt uw kennis van de Spaanse taal verbeteren en leren hoe u in elk geval op een eenvoudig niveau kunt communiceren met Spaanstaligen. U wilt de Spaanse taal op een leuke en vlotte manier leren.  Op de Volksuniversiteit Utrecht leert u Spaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus waarin u uw vaardigheid in het Spaans al snel ziet groeien.
Via de online leeromgeving van de Volksuniversiteit kunt u thuis inloggen en gebruik maken van allerlei extra materiaal, zoals interessante filmpjes over de Spaanstalige cultuur en meer oefeningen

Dinsdag 26 januari 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. T. (Tania) Weil