Cursuscode: VT925

Cursus Spaans Instap Conversación [A2- 1/2B1]

Cursuscode: VT925

En este curso iniciamos el nivel A2 - B1.Durante las lecciones los alumnos pueden conversar y trabajar en los libros.Para conversar,practicar y mejorar su español utilizamos pequeños textos con temas actuales. Para trabajar en el nivel utilizamos los libros. Cursus Spaans Conversatie Je kennis van de Spaans taal is al op een hoog niveau, maar je wilt het Spaans nog beter en actiever leren beheersen. Dat leer je in deze cursus door zo veel mogelijk op een praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Spaans dus waarin je het Spaans met meer flair en zelfvertrouwen leert spreken en verstaan door vooral veel te oefenen. De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Spaanse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Dinsdag 15 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. T. (Tania) Weil
Boeken: Gente Hoy 2 tekstboek (Libro del alumno) , Gente Hoy 2 werkboek (Libro de trabajo) (klik hier voor meer informatie)