Cursuscode: VT935

Cursus Spaans Instap Conversación [B2]

Cursuscode: VT935

En este curso iniciamos el nivel B2.Durante las lecciones los alumnos pueden conversar y trabajar en los libros.Para conversar,practicar y mejorar su español utilizamos pequeños textos con temas actuales. Para trabajar en el nivel utilizamos los libros. Cursus Spaans Conversatie Je kennis van de Spaans taal is al op een hoog niveau, maar je wilt het Spaans nog beter en actiever leren beheersen. Dat leer je in deze cursus door zo veel mogelijk op een praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Spaans dus waarin je het Spaans met meer flair en zelfvertrouwen leert spreken en verstaan door vooral veel te oefenen. De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Spaanse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Donderdag 17 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. T. (Tania) Weil
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)