Cursuscode: VT923

Cursus Spaans Instap niveau 2, [A1 - start A2]

Cursuscode: VT923

In deze cursus wordt niveau A1 van het Europees Referentiekader afgerond en wordt begonnen met niveau A2.

Cursus Spaans voor beginners (plus)

Je hebt al een jaar Spaans achter de rug, of hebt voldoende Spaans geleerd om de lessen op dit niveau te kunnen volgen. Je wilt je kennis van de Spaanse taal verbeteren en leren hoe je in elk geval op een eenvoudig niveau kan communiceren met de Spanjaarden.

De cursussen Spaans zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Spaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus dus waarin je jouw vaardigheid in het Spaans al snel verder ziet groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Spaanse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Dinsdag 16 januari 2018
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. T. (Tania) Weil
Boeken: Gente Hoy 1 tekstboek, Gente Hoy 1 Werkboek (klik hier voor meer informatie)