Cursuscode: VT929

Cursus Spaans Instap niveau [A2 tot 1/2 B1]

Cursuscode: VT929

Bij deze instapcursus die in september is begonnen wordt toegewerkt naar ½ B1 van het Europees Referentiekader.

Cursus Spaans voor gevorderden

Je hebt al drie jaar Spaans bij de Volksuniversiteit Utrecht achter de rug, of hebt voldoende Spaans opgepikt om de lessen op dit niveau te kunnen volgen. Je wilt je kennis van de Spaanse taal verder verbeteren en leren hoe je op een hoger plan kan communceren met de Spanjaarden.

De cursussen Spaans zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Spaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus dus waarin je jouw vaardigheid in het Spaans al snel verder ziet groeien.

Dinsdag 21 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 11:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. T. (Tania) Weil
Boeken: Gente Hoy 2 tekstboek (Libro del alumno) , Gente Hoy 2 werkboek (Libro de trabajo) (klik hier voor meer informatie)