Cursuscode: VT911

Cursus Spaans niveau [½ A1 - A1]

Cursus Spaans niveau  [½ A1 -  A1]
Cursuscode: VT911

U beheerst al een klein beetje Spaans. In deze cursus wordt toegewerkt naar niveau A1 van het Europees Referentiekader.
Het accent ligt bij de cursussen Spaans steeds op de spreek- en luistervaardigheid, maar natuurlijk zult u ook tijd moeten besteden aan het opbouwen van uw woordenschat en kennis van de grammatica.

CURSUS SPAANS VOOR BEGINNERS

U wilt de Spaanse taal op een leuke en vlotte manier leren zodat u op basisniveau kunt communiceren met Spaanstaligen. Op de Volksuniversiteit Utrecht leert u Spaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus waarin u uw vaardigheid in het Spaans al snel ziet groeien. Via de online leeromgeving van de Volksuniversiteit kunt u thuis inloggen en gebruik maken van allerlei extra materiaal, zoals interessante filmpjes over de Spaanstalige cultuur en meer oefeningen

Donderdag 31 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)