Cursuscode: T921

Cursus Spaans niveau [½ A1 - A1]

Cursus Spaans niveau  [½ A1 -  A1]
Cursuscode: T921

U beheerst al een klein beetje Spaans. In deze cursus wordt toegewerkt naar niveau A1 van het Europees Referentiekader.
Het accent ligt bij de cursussen Spaans steeds op de spreek- en luistervaardigheid, maar natuurlijk zult u ook tijd moeten besteden aan het opbouwen van uw woordenschat en kennis van de grammatica.

Houdt er rekening mee dat naast de 1,5 uur les per week u moet rekenen op minimaal 1,5 huiswerk per week. Tijd besteden aan het huiswerk is echt nodig om goed Spaans te leren.

CURSUS SPAANS VOOR BEGINNERS

U wilt de Spaanse taal op een leuke en vlotte manier leren zodat u op basisniveau kunt communiceren met Spaanstaligen. Op de Volksuniversiteit Utrecht leert u Spaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus waarin u uw vaardigheid in het Spaans al snel ziet groeien. Via de online leeromgeving van de Volksuniversiteit kunt u thuis inloggen en gebruik maken van allerlei extra materiaal, zoals interessante filmpjes over de Spaanstalige cultuur en meer oefeningen

Dinsdag 24 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. C.M. (César) Noordewier
Boeken: Gente Hoy 1 Libro del Alumno (tekstboek), Gente Hoy 1 Libro de Trabajo (werkboek) (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Nieuwegein, Cals College (klik hier voor de adres gegevens)
C.M. (César) Noordewier
Ik ben César Noordewier, geboren in het Prinsdom Asturië (bestaat echt), deels opgegroeid in Frankrijk (Bordeaux) en al heel lang wonend in de Lage Landen. Overdag geef ik Spaanse les aan de Schoevers Hogeschool te Rotterdam en ???s avonds bij de Volksuniversiteiten te Den Bosch en Utrecht. Daarnaast werk ik als (beëdigd) vertaler Spaans, maak ik leesrapporten van Spaanse romans voor een Nederlandse uitgeverij en heb ik acht duo-vertalingen gemaakt van boeken uit het Spaans en Engels, zowel fictie als non-fictie. Ik geef ook boekbesprekingen vertaalde en Spaanstalige literatuur op diverse locaties en volg zelf trainingen in creatief schrijven. Ik schrijf graag microverhalen (in het Nederlands en in het Spaans), ook wel flash fiction genoemd. De tijd die overblijft besteed ik onder andere aan genieten van films, muziek, Grand Cru wijnen, en vooral het lezen en verzamelen van boeken.