Cursuscode: NT930

Cursus Spaans niveau [½ B1 - B1]

Cursus Spaans niveau [½ B1 -  B1]
Cursuscode: NT930

Deze cursus komt tot halverwege niveau B1 van het Europees Referentiekader.

Cursus Spaans voor gevorderden

Je hebt al drie jaar Spaans bij de Volksuniversiteit Utrecht achter de rug, of hebt voldoende Spaans opgepikt om de lessen op dit niveau te kunnen volgen. Je wilt je kennis van de Spaanse taal verder verbeteren en leren hoe je op een hoger plan kan communiceren met de Spanjaarden.

De cursussen Spaans zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Spaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus dus waarin je jouw vaardigheid in het Spaans al snel verder ziet groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Spaanse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Dinsdag 15 september 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 11:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. T. (Tania) Weil
Boeken: Gente Hoy 2 tekstboek (Libro del alumno) , Gente Hoy 2 werkboek (Libro de trabajo) (klik hier voor meer informatie)