Cursuscode: T934

Cursus Spaans niveau [ ½ B1 - B1]

Cursus Spaans niveau [ ½  B1 - B1]
Cursuscode: T934

Je hebt al twee jaar Spaans gehad op de Volksuniversiteit Utrecht, of je hebt elders voldoende Spaans geleerd om op dit niveau in te stromen. Je wilt de Spaanse taal op een leuke en vlotte manier leren zodat je al goed kan  communceren met de Spanjaarden.
Deze cursus start op niveau ½ B1 van het Europees Referentiekader en rondt de 2e helft van B1 af.

Houdt er rekening mee dat je  naast de 1,5uur les per week minimaal 1,5 uur aan het huiswerk moet besteden. Je bent dus al gauw 2x per week met de cursus bezig. Tijd besteden aan het huiswerk is beslist nodig om goed Spaans te leren, maar dan heb je er ook plezier van!

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Spaanse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Dinsdag 24 september 2019
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 315,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. T. (Tania) Weil
Boeken: Gente Hoy 2 tekstboek (Libro del alumno) , Gente Hoy 2 werkboek (Libro de trabajo) (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
T. (Tania) Weil