Cursuscode: T910

Cursus Spaans niveau [A0 - ½ A1]

Cursus Spaans niveau  [A0 -  ½ A1]
Cursuscode: T910

Voor echte beginners. In deze cursus wordt toegewerkt naar niveau ½ A1 van het Europees Referentiekader. Behandeld worden hoofdstuk 1 t/m 3 van Gente Hoy 1.

Houdt er rekening mee dat je  naast de 1,5uur les per week minimaal 1,5 uur aan het huiswerk moet besteden. Je bent dus al gauw 2x per week met de cursus bezig. Voldoende tijd besteden aan het huiswerk is beslist nodig om goed Spaans te leren, maar dan heb je er ook echt plezier van!

CURSUS SPAANS VOOR BEGINNERS

U wilt de Spaanse taal op een leuke en vlotte manier leren zodat u op basisniveau kunt communiceren met Spaanstaligen. Op de Volksuniversiteit Utrecht leert u Spaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus waarin u uw vaardigheid in het Spaans al snel ziet groeien. Via de online leeromgeving van de Volksuniversiteit kunt u thuis inloggen en gebruik maken van allerlei extra materiaal, zoals interessante filmpjes over de Spaanstalige cultuur en meer oefeningen.

Woensdag 25 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. T. (Tania) Weil
Boeken: Gente Hoy 1 Libro del Alumno (tekstboek), Gente Hoy 1 Libro de Trabajo (werkboek) (klik hier voor meer informatie)