Cursuscode: VT904

Cursus Spaans niveau [A0 - ½ A1]

Cursus Spaans niveau  [A0 -  ½ A1]
Cursuscode: VT904

Voor echte beginners. In deze cursus wordt toegewerkt naar niveau ½ A1 van het Europees Referentiekader. Behandeld worden hoofdstuk 1 t/m 3 van Gente Hoy 1.

CURSUS SPAANS VOOR BEGINNERS

U wilt de Spaanse taal op een leuke en vlotte manier leren zodat u op basisniveau kunt communiceren met Spaanstaligen. Op de Volksuniversiteit Utrecht leert u Spaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus waarin u uw vaardigheid in het Spaans al snel ziet groeien. Via de online leeromgeving van de Volksuniversiteit kunt u thuis inloggen en gebruik maken van allerlei extra materiaal, zoals interessante filmpjes over de Spaanstalige cultuur en meer oefeningen.

Woensdag 30 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. T. (Tania) Weil
Boeken: Gente Hoy 1 Libro del Alumno (tekstboek), Gente Hoy 1 Libro de Trabajo (werkboek) (klik hier voor meer informatie)