Cursuscode: NT903

Cursus Spaans niveau [A0 - ½ A1]

Cursus Spaans niveau  [A0 -  ½ A1]
Cursuscode: NT903

Voor echte beginners. In deze cursus wordt toegewerkt naar niveau ½ A1 van het Europees Referentiekader. Behandeld worden hoofdstuk 1 t/m 3 van Gente Hoy 1.

Houdt er rekening mee dat je  naast de 1,5uur les per week minimaal 1,5 uur aan het huiswerk moet besteden. Je bent dus al gauw 2x per week met de cursus bezig. Voldoende tijd besteden aan het huiswerk is beslist nodig om goed Spaans te leren, maar dan heb je er ook echt plezier van!

CURSUS SPAANS VOOR BEGINNERS

U wilt de Spaanse taal op een leuke en vlotte manier leren zodat u op basisniveau kunt communiceren met Spaanstaligen. Op de Volksuniversiteit Utrecht leert u Spaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus waarin u uw vaardigheid in het Spaans al snel ziet groeien. Via de online leeromgeving van de Volksuniversiteit kunt u thuis inloggen en gebruik maken van allerlei extra materiaal, zoals interessante filmpjes over de Spaanstalige cultuur en meer oefeningen.

Dinsdag 15 september 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. C.M. (César) Noordewier
Boeken: Gente Hoy 1 Libro del Alumno (tekstboek), Gente Hoy 1 Libro de Trabajo (werkboek) (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Nieuwegein, Cals College (klik hier voor de adresgegevens)
C.M. (César) Noordewier
Ik ben César Noordewier, geboren in het Prinsdom Asturië (bestaat echt), deels opgegroeid in Frankrijk (Bordeaux) en al heel lang wonend in de Lage Landen. Overdag geef ik Spaanse les aan de Schoevers Hogeschool te Rotterdam en ???s avonds bij de Volksuniversiteiten te Den Bosch en Utrecht. Daarnaast werk ik als (beëdigd) vertaler Spaans, maak ik leesrapporten van Spaanse romans voor een Nederlandse uitgeverij en heb ik acht duo-vertalingen gemaakt van boeken uit het Spaans en Engels, zowel fictie als non-fictie. Ik geef ook boekbesprekingen vertaalde en Spaanstalige literatuur op diverse locaties en volg zelf trainingen in creatief schrijven. Ik schrijf graag microverhalen (in het Nederlands en in het Spaans), ook wel flash fiction genoemd. De tijd die overblijft besteed ik onder andere aan genieten van films, muziek, Grand Cru wijnen, en vooral het lezen en verzamelen van boeken.