Cursuscode: NT920

Cursus Spaans niveau [A2 - 1/2 B1]

Cursus Spaans niveau  [A2 - 1/2  B1]
Cursuscode: NT920

Bij deze cursus is niveau A2 al bereikt en wordt toegewerkt naar ½ B1 van het Europees Referentiekader.

Houdt er rekening mee dat je  naast de 1,5uur les per week minimaal 1,5 uur aan het huiswerk moet besteden. Je bent dus al gauw 2x per week met de cursus bezig. Tijd besteden aan het huiswerk is beslist nodig om goed Spaans te leren, maar dan heb je er ook plezier van!

Cursus Spaans voor gevorderden

Je hebt al drie jaar Spaans bij de Volksuniversiteit Utrecht achter de rug, of hebt voldoende Spaans opgepikt om de lessen op dit niveau te kunnen volgen. Je wilt je kennis van de Spaanse taal verder verbeteren en leren hoe je op een hoger plan kan communceren met de Spanjaarden.

De cursussen Spaans zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Spaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus dus waarin je jouw vaardigheid in het Spaans al snel verder ziet groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Spaanse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Vrijdag 18 september 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. T. (Tania) Weil
Boeken: Gente Hoy 2 werkboek (Libro de trabajo) , Gente Hoy 2 tekstboek (Libro del alumno) (klik hier voor meer informatie)