Cursuscode: T942

Cursus Spaans Perfeccionamiento B, [½ B2 - B2]

Cursus Spaans Perfeccionamiento B,  [½ B2 - B2]
Cursuscode: T942

In deze cursus is niveau ½ B2 al bereikt en wordt toegewerkt naar niveau B2 van het Europees Referentiekader.

Cursus Spaans Conversatie

Je kennis van de Spaans taal is al op een hoog niveau, maar je wilt het Spaans nog beter en actiever leren beheersen. Dat leer je in deze cursus door zo veel mogelijk op een praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Spaans dus waarin je het Spaans met meer flair en zelfvertrouwen leert spreken en verstaan door vooral veel te oefenen.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Spaanse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Maandag 23 september 2019
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 315,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. T. (Tania) Weil
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
T. (Tania) Weil