Cursuscode: 23VT942

Spaans 4 [½A2 - A2]

Cursuscode: 23VT942

Deze cursus start op niveau ½A2 en bereikt A2 van het Europees Referentiekader. We behandelen de hoofdstukken 10 t/m 12 van Gente Hoy 1.

Houdt er rekening mee dat je  naast de 1,5 uur les per week minimaal 1,5 uur aan het huiswerk moet besteden. Je bent dus al gauw 2x per week met de cursus bezig! Tijd besteden aan het huiswerk is beslist nodig om goed Spaans te leren, maar dan heb je er ook plezier van! Je wilt je kennis van de Spaanse taal verbeteren en leren hoe je in elk geval op een eenvoudig niveau kan communiceren met Spaanstaligen.

Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je Spaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus waarin je jouw vaardigheid in het Spaans al snel verder ziet groeien. De lessen worden ondersteund door het digitale leerplatform van de Volksuniversiteit. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van extra lesmateriaal.

Dinsdag 24 januari 2023
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 11:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. T. (Tania) Weil
Boeken: Gente Hoy 1 Werkboek, Gente Hoy 1, tekstboek (klik hier voor meer informatie)