Cursuscode: 22NT938

Spaans 8 [½B1 - B1] (deel 2)

Cursuscode: 22NT938

In deze cursus is niveau ½B2 al bereikt en wordt toegewerkt naar niveau B2 van het Europees Referentiekader.

Je kennis van de Spaans taal is al op een hoog niveau, maar je wilt het Spaans nog beter en actiever leren beheersen. Dat leer je in deze cursus door zo veel mogelijk op een praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Spaans dus waarin je het Spaans met meer flair en zelfvertrouwen leert spreken en verstaan door vooral veel te oefenen.
We behandelen Gente Hoy 2 hoofdstuk 9-10.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Spaanse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Dinsdag 20 september 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 12:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. T. (Tania) Weil
Boek: Gente Hoy 2 tekstboek (Libro del alumno) (klik hier voor meer informatie)