Cursuscode: NT930

Spaans Instap niveau [½ B1 tot B1]

Cursuscode: NT930

Deze instapcursus die in september is begonnen, is ongeveer halverwege niveau B1 en werkt toe naar het eind van B1 van het Europees Referentiekader.

CURSUS SPAANS VOOR GEVORDERDEN

U heeft al drie jaar Spaans gehad op de Volksuniversiteit Utrecht, of op een andere manier voldoende Spaans opgepikt om de lessen op dit niveau te kunnen volgen. U wilt uw kennis van de Spaanse taal verder verbeteren en leren hoe u op een hoger plan kunt communiceren met Spaanstaligen. Op de Volksuniversiteit Utrecht leert u Spaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus waarin u uw vaardigheid in het Spaans al snel ziet groeien.
Via de online leeromgeving van de Volksuniversiteit kunt u thuis inloggen en gebruik maken van allerlei extra materiaal, zoals interessante filmpjes over de Spaanstalige cultuur en meer oefeningen.

Dinsdag 14 september 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. T. (Tania) Weil
Boeken: Gente Hoy 2 tekstboek (Libro del alumno) , Gente Hoy 2 werkboek (Libro de trabajo) (klik hier voor meer informatie)