Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 23VT940

Spaans niveau [½B1] (N)

Spaans niveau [½B1] (N)
Cursuscode: 23VT940

Bij deze cursus is niveau A2 al bereikt en wordt toegewerkt naar ½B1 van het Europees Referentiekader.

Houdt er rekening mee dat je naast de 1,5uur les per week minimaal 1,5 uur aan het huiswerk moet besteden. Je bent dus al gauw 2x per week met de cursus bezig. Tijd besteden aan het huiswerk is beslist nodig om goed Spaans te leren, maar dan heb je er ook plezier van!

Je hebt al twee tot drie jaar Spaans bij de Volksuniversiteit Utrecht achter de rug, of hebt voldoende Spaans opgepikt om de lessen op dit niveau te kunnen volgen. Je wilt je kennis van de Spaanse taal verder verbeteren en leren hoe je op een hoger plan kan communiceren met de Spaanssprekenden.

De cursussen Spaans zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Spaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus dus waarin je jouw vaardigheid in het Spaans al snel verder ziet groeien.
We werken met Gente Hoy 2 en behandelen hoofdstuk 3-4.

Dinsdag 24 januari 2023
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 195,00
Dhr. C.M. (César) Noordewier
Boeken: Gente Hoy 2 tekstboek (Libro del alumno) , Gente Hoy 2 werkboek (Libro de trabajo) (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Nieuwegein, Cals College (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
C.M. (César) Noordewier
C.M. (César) Noordewier
Ik ben César Noordewier, geboren in het Prinsdom Asturië (bestaat echt), deels opgegroeid in Frankrijk (Bordeaux) en al heel lang wonend in de Lage Landen. Ik geef het vak Spaans bij de Volksuniversiteiten van Utrecht, Den Bosch en Gouda en bij het KPIJ IJsselstein. Daarnaast werk ik als (beëdigd) vertaler Spaans en Engels. Ook geef ik boekbesprekingen en workshops vertaalde literatuur op diverse locaties en volg zelf trainingen in creatief schrijven. Ik schrijf graag microverhalen (in het Nederlands, Spaans en Engels), ook wel flash fiction genoemd. De tijd die overblijft besteed ik onder andere aan genieten van films, muziek, fotografie, en vooral het lezen en verzamelen van boeken.