Cursuscode: VT962

Cursus Turks niveau 2 [1/2 A1 - A1]

Cursus Turks niveau 2  [1/2 A1 - A1]
Cursuscode: VT962

In deze cursus wordt niveau A1 van het Europees referentiekader afgerond.Deze cursus  bouwt voort op niveau 1.  Op dit niveau wordt de kennis van de woordenschat en grammatica uitgebreid en komt de conversatie steeds meer centraal te staan. Lesmateriaal kunt u bij de eerste les aanschaffen bij de docent voor € 7,50.

Cursus Turks voor beginners (Plus)

Je hebt al een jaar Turks achter de rug, of hebt voldoende Turks opgepikt om de lessen op dit niveau te kunnen volgen. Je wilt je kennis van de Turkse taal verbeteren en leren hoe je in elk geval op een eenvoudig niveau kan communceren met de Turken.

De cursussen Turks zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Turks door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus dus waarin je jouw vaardigheid in het Turks al snel verder ziet groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Turkse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Donderdag 23 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. A. (Alev) Elveren-Frings
Boek: Turks op maat (klik hier voor meer informatie)