Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VT960

Cursus Turks niveau [A0 - ½ A1]

Cursus Turks niveau  [A0 - ½ A1]
Cursuscode: VT960

In deze cursus wordt naar niveau 1/2 A1 van het Europees referentiekader toegewerkt. Dit niveau is bestemd voor beginners. De nadruk ligt op het leren van eenvoudige gesprekjes, de uitspraak en de grammatica.

We gebruiken het boek: Yabancilar için Türkçe (Istanbul). Dit is een boek + CD dat in Turkije door de buitenlandse studenten wordt gebruikt. Het materiaal is geschreven volgens de ERK van A0 tot A1.
In het boek zijn er 6 hoofdstukken en éérste 3 hoofdstukken kunnen we gebruiken voor de eerste groep en de láátste 3 hoofdstukken is geschikt voor de vervolg groep. 

Het boek is online verkrijgbaar. 

Cursus Turks voor beginners

Je spreekt nog geen Turks, of hebt een heel klein beetje Turks opgepikt. Je wilt de turkse taal op een leuke en vlotte manier leren en in elk geval op een basaal niveau kunnen communiceren met de Turken.
De cursussen Turks zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Turks door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus dus waarin je jouw vaardigheid in het turks al snel ziet groeien.
De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Turkse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Maandag 25 januari 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 170,00
Mw. A. (Alev) Elveren-Frings
19:00 - 20:30
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A. (Alev) Elveren-Frings
A. (Alev) Elveren-Frings