Cursuscode: 22NT960

Turks niveau 1 [A0 - ½A1]

Cursuscode: 22NT960

In deze cursus wordt naar niveau 1/2 A1 van het Europees referentiekader toegewerkt. Dit niveau is bestemd voor beginners. De nadruk ligt op het leren van eenvoudige gesprekjes, de uitspraak en de grammatica.

We gebruiken het boek: Link Turkish Yabancilar için Türkçe. Dit is een boek met luisterfragmenten op de website dat in Turkije door de buitenlandse studenten wordt gebruikt. In het boek zijn er 7 hoofdstukken en de éérste 3 hoofdstukken kunnen we gebruiken voor de eerste groep en de láátste 4 hoofdstukken is geschikt voor de vervolg groep.

Het boek is online verkrijgbaar. Dit boek kunt u bestellen via de volgende link: https://linkturkish.com/order-textbook/  of vraag het de docent turks Sevda Kool.

CURSUS TURKS VOOR BEGINNERS

Je spreekt nog geen Turks, of hebt een heel klein beetje Turks opgepikt. Je wilt de turkse taal op een leuke en vlotte manier leren en in elk geval op een basaal niveau kunnen communiceren met de Turken.
De cursussen Turks zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Turks door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus dus waarin je jouw vaardigheid in het turks al snel ziet groeien.
De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Turkse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Als je de taal al enigzins beheerst, kun je starten op een hoger niveau. Als je hierover wilt overleggen, stuur dan een e-mail naar info@volksuniversiteitutrecht.nl . Onze medewerkers brengen je dan in contact met de docent.

Maandag 19 september 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. S. (Sevda) Küçüktepe-Kool
Boek: Turkish Course Book and Work Book for Foreigners A1 (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
S. (Sevda) Küçüktepe-Kool
Ik ben Sevda. Ik heb Journalistiek en Pedagogiek gestudeerd aan de Universiteit van Istanbul. Sinds 2017 woon ik met mijn gezin in Utrecht en sinds 2018 geef ik Turkse lessen. Ik heb ervaring in het geven van klassikale en online lessen. Ik vind het heel erg leuk om deze cursus te starten en de studenten te ontmoeten. Ik kijk er naar uit om samen op een leuke en gezellige manier kennis te maken met de Turkse taal.