Cursuscode: 22NT961

Turks niveau 2 [½A1 - A1]

Turks niveau 2  [½A1 - A1]
Cursuscode: 22NT961

In deze cursus wordt naar niveau A1 van het Europees referentiekader toegewerkt. Dit niveau is bestemd voor beginners. De nadruk ligt op het leren van eenvoudige gesprekjes, de uitspraak en de grammatica.

We gebruiken het boek: Link Turkish Yabancilar için Türkçe. Dit is een boek met luisterfragmenten op de website dat in Turkije door de buitenlandse studenten wordt gebruikt. In het boek zijn 7 hoofdstukken. De eerste 3 hoofdstukken worden gebruikt voor niveau A0 t/m A ½. De andere 4 hoofdstukken worden gebruikt tot en met niveau A1.

Cursisten die beginnen met niveau A0 en cursisten die zich voor het eerst inschrijven schaffen het boek aan. Cursisten die cursus A0 begonnen zijn en zich hebben ingeschreven voor A1/2 tot A1 kunnen hetzelfde boek gebruiken.

Het boek is online verkrijgbaar. Dit boek kunt u bestellen via de volgende link: https://linkturkish.com/order-textbook/  of vraag het de docent turks Sevda Kool.

Cursus Turks voor beginners (A ½ tot A1)

Je hebt al een jaar Turks achter de rug, of hebt voldoende Turks opgepikt om de lessen op dit niveau te kunnen volgen. Je wilt je kennis van de Turkse taal verbeteren en leren hoe je in elk geval op een eenvoudig niveau kan communiceren met de Turken.

De cursussen Turks zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Turks door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus dus waarin je jouw vaardigheid in het Turks al snel verder ziet groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Turkse cultuur, en zelfevaluatie toetsen.

Maandag 19 september 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. S. (Sevda) Küçüktepe-Kool
Boek: Yabancilar için Türkçe (Istanbul) (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
S. (Sevda) Küçüktepe-Kool
Ik ben Sevda. Ik heb Journalistiek en Pedagogiek gestudeerd aan de Universiteit van Istanbul. Sinds 2017 woon ik met mijn gezin in Utrecht en sinds 2018 geef ik Turkse lessen. Ik heb ervaring in het geven van klassikale en online lessen. Ik vind het heel erg leuk om deze cursus te starten en de studenten te ontmoeten. Ik kijk er naar uit om samen op een leuke en gezellige manier kennis te maken met de Turkse taal.