Cursuscode: NT984

Cursus Zweeds Konversation [B2 - ½ C1]

Cursus Zweeds Konversation  [B2 - ½ C1]
Cursuscode: NT984

Med utgångspunkt från tidningar vi i klassen läser på nätet eller TV-program vi ser (Svt.se), kommer vi att diskutera dagsaktuella frågor. Kursdeltagarna förväntas också göra en kortare presentation som underlag för ett samtal. Tonvikten kommer att ligga på läsa - förstå - diskutera och sammanfatta samt lyssna - förstå - diskutera och sammanfatta.

Cursus Zweeds Conversatie

Je kennis van de Zweedse taal is al op een hoog niveau, maar je wilt het Zweeds nog beter en actiever leren beheersen. Dat leer je in deze cursus door zo veel mogelijk op een praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus dus waarin je het Zweeds met meer flair en zelfvertrouwen leert spreken en verstaan door vooral veel te oefenen.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Zweedse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Woensdag 16 september 2020
12 lessen van 1,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. A.M. (Asa) Cannemeijer
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)