Cursuscode: VT987

Cursus Zweeds niveau, [½ B2 - B2]

Cursus Zweeds niveau,  [½ B2 - B2]
Cursuscode: VT987

In deze cursus wordt niveau B2 van het Europees referentiekader afgerond. In deze cursus komt het zwaartepunt meer op het vergroten van de mondelinge en schriftelijke vaardigheid te liggen.

Cursus Zweeds voor gevorderden

Je hebt al drie jaar Zweeds bij de Volksuniversiteit Utrecht achter de rug, of hebt voldoende Zweeds opgepikt om de lessen op dit niveau te kunnen volgen. Je wilt je kennis van de Zweedse taal verder verbeteren en leren hoe je op een hoger plan kan communceren met de Zweden. De cursussen Zweeds zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Zweeds door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus dus waarin je jouw vaardigheid in het Zweeds al snel verder ziet groeien. De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Zweedse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Maandag 21 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. A.M. (Asa) Cannemeijer
Boeken: Rivstart B1 + B2 övningsbok 2e oplage, Rivstart B1 + B2 tekstbok 2e oplage (klik hier voor meer informatie)