Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 22NT982

Zweeds niveau 2 (deel 1) [A1 - ½ A2]

Zweeds niveau 2 (deel 1)  [A1 - ½ A2]
Cursuscode: 22NT982

In deze cursus Zweeds wordt de eerste deel van niveau A2 van het Europees referentiekader behandeld. Voor deze cursus is een basiskennis van Zweeds nodig, vergelijkbaar met 24 uur les bij Volksuniversiteit Utrecht. In de loop van de cursus wordt ook grammatica horend bij niveau A2 behandeld. Aan de hand van de teksten en dialogen uit het leerboek zal met behulp van geluidsbestanden geoefend worden in luisteren maar ook in het zelf spreken. Het lesmateriaal bevat veel communicatieve oefeningen waarbij de cursisten zelf vanaf de eerste les het Zweeds op verschillende manieren gebruiken. Om van deze cursus echt plezier te hebben, kun je beter rekening houden met 2 uur huiswerk per week.

Cursus Zweeds voor beginners (plus)

Je hebt al een jaar Zweeds achter de rug, of hebt voldoende Zweeds geleerd om de lessen op dit niveau te kunnen volgen. Je wilt je kennis van de Zweedse taal verbeteren en leren hoe je in elk geval op een eenvoudig niveau kan communceren met de Zweden.

De cursussen Zweeds zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Zweeds door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus dus waarin je jouw vaardigheid in het Zweeds al snel verder ziet groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Zweedse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Dinsdag 20 september 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 195,00
Mw. A.M. (Asa) Cannemeijer
Boeken: Rivstart A1+A2 ??vningsbok, Rivstart A1 + A2 tekstbok + ljudfiler 2e oplage, Rivstart A1+A2 övningsbok 2e oplage (klik hier voor meer informatie)
20:45 - 22:15
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A.M. (Asa) Cannemeijer
A.M. (Asa) Cannemeijer