Cursuscode: 23VT982

Zweeds niveau 2 (deel 1) [A1 - ½ A2] kleine groep

Zweeds niveau 2 (deel 1)  [A1 - ½ A2] kleine groep
Cursuscode: 23VT982

In deze cursus Zweeds wordt de eerste deel van niveau A2 van het Europees referentiekader behandeld. Voor deze cursus is een basiskennis van Zweeds nodig, vergelijkbaar met 24 uur les bij Volksuniversiteit Utrecht. In de loop van de cursus wordt ook grammatica horend bij niveau A2 behandeld. Aan de hand van de teksten en dialogen uit het leerboek zal met behulp van geluidsbestanden geoefend worden in luisteren maar ook in het zelf spreken. Het lesmateriaal bevat veel communicatieve oefeningen waarbij de cursisten zelf vanaf de eerste les het Zweeds op verschillende manieren gebruiken. Om van deze cursus echt plezier te hebben, kun je beter rekening houden met 2 uur huiswerk per week.

Dinsdag 24 januari 2023
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. A.M. (Asa) Cannemeijer
Boeken: Rivstart A1+A2 ??vningsbok, Rivstart A1 + A2 tekstbok + ljudfiler 2e oplage, Rivstart A1+A2 övningsbok 2e oplage (klik hier voor meer informatie)