Cursuscode: VT985

Zweeds niveau 4 [B2 - ½C1]

Cursuscode: VT985

In deze cursus wordt niveau B2 van het Europees Referentiekader afgerond en met niveau C1 begonnen. In de lessen wordt er met teksten, grammaticaoefeningen en luisteroefeningen gewerkt op niveau B2 tot beginnend niveau C1, waarbij zowel formele taal als alledaagse idiomatische uitdrukkingen in voorkomen.
De gesprekken worden gevoerd met als uitgangspunt de verschillende teksten uit het lesboek, dat onder andere uit literaire proza, krantenartikelen en vakteksten van verschillende moeilijkheidsgradaties bestaat.

Dinsdag 25 januari 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. A.M. (Asa) Cannemeijer
Boeken: Rivstart B2+C1 textbok inkl ljudfiler, Rivstart B2+C1 Övningsbok (klik hier voor meer informatie)