Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen

Vacatures

VACATURES

Docent Nederlands NT2
Wij zijn op zoek naar docenten voor de NT2 cursussen. Voor meer informatie neem je contact op met de heer drs. M.P.H. Loonen.

Open sollicitaties van docenten zijn altijd welkom bij Volksuniversiteit Utrecht. Heb je een leuk idee voor een nieuwe cursus of workshop? Stuur dan een e-mail met een korte omschrijving van de cursus/workshop, motivatie en CV naar de heer drs. M.P.H. Loonen, m.loonen@vu-utrecht.nl onder vermelding van 'open sollicitatie'.


Docent Portugees 
Wij zijn op zoek naar docenten Portugees voor onze taalcursus. Heb jij ervaring en vind je het leuk om bij ons les te komen geven? Neem dan contact op met de heer drs. M.P.H. Loonen.


Koffiehulp
Ben jij op zoek naar het ideale bijbaantje. Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken en ‘het gezicht’ van de Volksuniversiteit te zijn? De Volksuniversiteit is regelmatig op zoek naar koffiehulpen voor de koffiekamer. Periodiek zijn er mogelijkheden overdag en in de avond. Heb je belangstelling, stuur dan een mailtje naar de beheerder Ron Harmelink (r.harmelink@volksuniversiteitutrecht.nl).