Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen

Vacatures

VACATURES

Docent Nederlands NT2
Wij zijn op zoek naar docenten voor de NT2 cursussen. Voor meer informatie neem je contact op met de heer drs. M.P.H. Loonen.

Open sollicitaties van docenten zijn altijd welkom bij Volksuniversiteit Utrecht. Heb je een leuk idee voor een nieuwe cursus of workshop? Stuur dan een e-mail met een korte omschrijving van de cursus/workshop, motivatie en CV naar de heer drs. M.P.H. Loonen, m.loonen@vu-utrecht.nl onder vermelding van 'open sollicitatie'.


Docent Portugees 

Wij zijn op zoek naar docenten Portugees voor onze taalcursus. Heb jij ervaring en vind je het leuk om bij ons les te komen geven? Neem dan contact op met de heer drs. M.P.H. Loonen.


Koffiehulp
Ben jij op zoek naar het ideale bijbaantje. Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken en ‘het gezicht’ van de Volksuniversiteit te zijn? De Volksuniversiteit is regelmatig op zoek naar koffiehulpen voor de koffiekamer. Periodiek zijn er mogelijkheden overdag en in de avond. Heb je belangstelling, stuur dan een mailtje naar de beheerder Ron Harmelink (r.harmelink@volksuniversiteitutrecht.nl).


Functie bestuurslid 
De Stichting Volksuniversiteit Utrecht heeft een vacature voor een bestuurslid met een uitgesproken commercieel profiel.
Het bestuur heeft een toezichthoudende rol en komt 4 à 5 keer per jaar bijeen om in overleg met de directie het beleid vorm te geven en vast te stellen. De vergaderingen zijn op donderdagavonden van 18.00 – 20.00 uur. Bestuur en directie opereren conform de Governance Code van de branchegroep Sociaal Werk Nederland.

De Volksuniversiteit Utrecht bestaat sinds 1917 en biedt jaarlijks ca. 320 cursussen, workshops en excursies aan in het kader van de non-formele volwasseneneducatie. De Volksuniversiteit Utrecht is in hoofdzaak selfsupporting. Het aanbod van educatieve mogelijkheden en didactische werkvormen groeit en stelt daarmee de Volksuniversiteit Utrecht voor interessante uitdagingen.

Wij verwachten dat ieder bestuurslid specifieke deskundigheid en ervaring inbrengt bij het (mede) ontwikkelen van de strategie en het beleid van de Volksuniversiteit Utrecht. Het huidige bestuur bestaat uit leden met een onderwijskundige, financiële, bedrijfskundige en juridische achtergrond.

Thans zoeken wij naar een bestuurder met aantoonbare commerciële ervaring op (senior) management niveau. De bestuurder dient op strategisch niveau relevante kennis en ervaring in te brengen, in het bijzonder op het gebied van B-to-C commercie en strategische marketing. Bij voorkeur heeft de kandidaat bovendien kennis van en een relevant netwerk binnen het educatieve en culturele speelveld in Utrecht.

Als u belangstelling voor deze bestuursfunctie, mailt u dan s.v.p. een brief met motivatie en uw cv aan de directeur, de heer drs. M.P.H. Loonen, m.loonen@vu-utrecht.nl. Mocht u eerst nadere informatie willen, neemt u dan s.v.p. contact op via 030-2319754.