Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: ZC320

Zomercursus Papierkunst 2021

Zomercursus Papierkunst 2021
Cursuscode: ZC320

Drie middagen aan de slag met papier, lijm en schaar om eigen beelden te creëren. Dat kan deze zomer in de mooie tuin van de Volksuniversiteit! De collage techniek is eenvoudig en er ontstaan de mooiste kunstwerken mee. Zelfs in reisbagage is plaats voor een pritt stift en schaartje, het papier kom je onderweg wel tegen. Door te werken met wat er is, verras je jezelf met onverwachte creatieve oplossingen. We gaan in drie cursusmiddagen beelden maken van verschillende soorten papier: Krant, magazines en bijzondere papiersoorten van verschillende dikte, korrel, kleur. Alles om aan het werk te gaan is aanwezig

Woensdag 25 augustus 2021
3 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 175,00
Mw. L. (Linde) Keja
13:00 - 16:00
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
L. (Linde) Keja
L. (Linde) Keja
Ik werk als docent graag met korte opdrachten om los te komen, het experiment aan te gaan. Ik vertel over compositie, vorm en kleur, aan de hand van de collages die we maken. Zo kijken we naar hoe je elementen uit het beeld kan versterken en hoe de aandacht gevestigd kan worden op wat je wilt uitdrukken. Een eigen ervaring, herinnering of droom kunnen ook aanleiding zijn. En ook, en vooral.. als je geen idee hebt en wel plezier en zin om te maken, heel erg welkom! Ik werk met de groep en besteed individueel aandacht aan wensen en gedachten. Inspiratie voor mij komt uit de menswetenschappen, kunst en kunstgeschiedenis, van klassiek tot hedendaags.