Cursuscode: ZAk033

Concert voor harp en klarinet

Cursuscode: ZAk033

Een uniek duo bestaande uit harpiste Michelle Sweegers (1997) en klarinettiste Jooske van Andel (1997). Al sinds 2012 staan Michelle en Jooske samen op het podium, waar ze hun muzikaliteit en plezier delen met het publiek. Ze leerden elkaar kennen tijdens hun opleiding aan de Academie Muzikaal Talent, al snel werden ze tijdens de kamermuziek weekenden bij elkaar gebracht en zo ontstond er een vast duo. Ze wonnen o.a. prijzen bij diverse concoursen zoals het Prinses Christina Concours, Kamermuziekfestival Hoorn en onlangs nog bij het internationale concours Music & Stars Awards.

Het programma bestaat uit de volgende stukken:

-Theme et Variations, C.N. Bochsa

-Movement for clarinet and harp, D. Hazenoot

-Victorian Kitchen Garden, P. Reade

-Eolienne, I. Gotkovsky

-Capriccio, F. Poenitz

-Une voce poco fa, G. Rossini

Zondag 29 augustus 2021
1 Concert van 1 uur aanvangstijd 14:00
Mw. J. (Jooske) van Andel, Mw. (Michelle) Sweegers
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
J. (Jooske) van Andel
Samen verkennen Michelle en Jooske het originele repertoire voor harp en klarinet, maar ook is de zoektocht ontstaan voor nieuw geschreven werken. Zo heeft het duo ook een werk laten schrijven door de jonge componist Dennis Hazenoot, genaamd ‘Movement for clarinet and harp’. De première vond plaats tijdens het master eindexamen (augustus 2020) van Jooske. Door de bijzondere combinatie van instrumenten is het duo zeer veelzijdig en geliefd bij velen. Bij Duo Sweegers en van Andel kunt u terecht voor concerten op maat.
(Michelle) Sweegers
Door de bijzondere combinatie van instrumenten is het duo zeer veelzijdig en geliefd bij velen. Bij Duo Sweegers en van Andel kunt u terecht voor concerten op maat. Voor meer info en boekingen kunt u terecht op: https://www.facebook.com/DuoSweegersvanAndel https://michellesweegers.nl/pages/duo-sweegers-van-andel