Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 23ZT455

Zomercursus Grieks conversatie [A2 - B1]

Zomercursus Grieks  conversatie [A2 -  B1]
Cursuscode: 23ZT455

Tijdens onze lessen ga je jouw kennis gebruiken in een gesprek. We gaan gesprekjes voeren uit het dagelijks leven, de woordenschat verrijken en we gaan de grammatica ook herhalen als het nodig is. Naarmate de cursus vordert, krijg je meer zelfvertrouwen en je bent in staat om gesprekjes in het Grieks te voeren met de juiste uitspraak.

Deze cursus is bedoeld voor de deelnemers die al het niveau A2 afgerond hebben. Dat betekent dat je al 2 of 3 jaar Griekse lessen hebt gevolgd.

Lesmateriaal: U hoeft geen boeken te kopen. De docent zorgt voor het lesmateriaal.  (U ontvangt de stof per email).

Zelfstudie: 3 uurtjes min. per week

Dinsdag 9 mei 2023
8 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 140,00
Mw. E. (Eftychia (Effi)) Koutsioumpa
19:00 - 20:30
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
E. (Eftychia (Effi)) Koutsioumpa
E. (Eftychia (Effi)) Koutsioumpa
Ik zou mij graag aan u willen voorstellen: Ik ben geboren en getogen in Athene, in Griekenland. Grieks is mijn moedertaal en Frans ook. Mijn interesse voor Frans en Nieuwgrieks begon al op de basisschool: ‘’L’école des Ursulines’’ in Athene, Griekenland. Daarna heb ik ‘’Franse taal en letterkunde’’ gestudeerd in Parijs in Frankrijk, op de Universiteit van de Sorbonne en ben gediplomeerd docent Frans. Verder heb ik gewerkt op een middelbare privéschool en heb in Griekenland lesgegeven in zowel Frans als Nieuwgrieks aan cursisten met verschillende achtergronden, kinderen en volwassenen. Sinds 2012 geef ik in Nederland lessen Frans en Nieuwgrieks. Daarnaast geef ik sinds 2017 met veel plezier les op de Volksuniversiteiten in Utrecht, Nieuwegein en Baarn en heb ik mijn eigen onderneming. In mijn lessen komt spreekvaardigheid ruimschoots aan bod, in een ongedwongen sfeer. Plezier hebben in het leren staat voorop. Καλώς ήρθατε (kalos irthate = welkom)!