Cursuscode: ZC105

Tuintheater speelt Het Huwelijksaanzoek

Cursuscode: ZC105

Na De Beer speelt Het Tuintheater Het Huwelijksaanzoek Tekst: Anton Tsjechov | spel: Jurriën Remkes, Julia van der Vlugt en afwisselend Rutger Remkes of Lowie van Oers | regie: Stephen Liebman | Stichting Gregory | www.hettuintheater.nl

Als je maar blijft denken en twijfelen en veel praten en wachten op je ideaal of op de ware liefde, dan trouw je nooit… Brrr! Koud! ~ Lomov Het Tuintheater zal in de zomer van 2021 terug keren in de tuin van de Volksuniversiteit. In de eenakter Het Huwelijksaanzoek verzamelt de ongetrouwde Iván al zijn moed bij elkaar om aan te kloppen bij zijn buurman Stépan met de vraag of hij met zijn dochter Natalja mag trouwen. Dit is het begin van een humoristisch drama, vol zenuwinzinkingen, knikkende knieën en onhandigheden. In Het Huwelijksaanzoek drijven de personages elkaar tot het uiterste. Tsjechov heeft alles uit de kast gehaald om chaos te creëren.

Vrijdag 16 juli 2021
1 Theatervoorstelling van 1 uur aanvangstijd 19:00
Mw. J. (Julia) van der Vlugt
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
J. (Julia) van der Vlugt
Na de mooie, succesvolle zomer van 2020 gaat Het Tuintheater met volle moed verder aan een volgend project. We voegen een nieuw stuk toe aan ons repertoire: Het Huwelijksaanzoek. We spelen vanaf 11 juni 2021 onze nieuwe voorstelling. Vanaf 15 april is de voorstelling te boeken door particulieren. Daarnaast gaan we erg graag samenwerkingen aan met openbare tuinen om voorstellingen te spelen voor een openbaar publiek.