Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: ZC106

Zomercursus Clowns

Zomercursus Clowns
Cursuscode: ZC106

Een 5 daagse ontdekkingstocht naar je eigen innerlijke clown. Hoe komt ie tevoorschijn!? Mag die helemaal verschijnen? Kom het meemaken!!

5 ochtenden spelen met of zonder ochtendhumeur. We kunnen het allemaal gebruiken, bekijken en onder de loep nemen! Op speelse, vrolijke en ontroerende  zoektocht naar de clown die iedereen in zich heeft: door geheel eigen karaktertrekken te vergroten en door ermee te spelen.

Wat voor type komt er naar boven als je ergens enorm tegen op ziet of als je struikelt, ergens tegen op loopt, bijna valt, je te pletter schrikt, tegen iemand aan botst. Je valt van de ene verbazing in de andere. Welk typisch dom, vrolijk, boos, verdrietig of onverschillig personage komt er bij je tevoorschijn. Elk mens is uniek dus een clown zoals jij is er maar één: een unieke clown.

5 ochtenden vol improvisaties, clownstechnieken, uitvergrotingen en ontmoetingen met een kleine presentatie op de laatste ochtend!

Een zomerse buitenworkshop voor iedereen jong of oud die de gek, de zot, de clown in zichzelf even serieus wil nemen. Ga d’r maar aanstaan!! Spannend, uitdagend, kriebelend en nieuwsgierig makend!? Ik heb er nu al zin in en kan bijna niet wachten tot het zover is

Maandag 19 juli 2021
5 lessen van 2,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 245,00
Dhr. J. (Janpier) Knaapen
10:00 - 12:30
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
J. (Janpier) Knaapen
J. (Janpier) Knaapen
Janpier is zijn hele leven al gefascineerd door clowns, poppenspel, circus en theater. Hij is al meer dan 10 jaar trainer van cliniclowns. Docent aan de theaterschool Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Meer info: www.meatball-vandecamp.nl