Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen

Bedrijfsgericht / persoonlijke ontwikkeling

Als u behoefte heeft aan meer zelfvertrouwen, kennis van digitale communicatie of duidelijker wilt communiceren zodat u zich zekerder voelt in uw werk of op persoonlijk vlak, dan zit u bij de Volksuniversiteit Utrecht goed. Wij bieden namelijk diverse cursussen en workshops aan, die zullen helpen in uw persoonlijke ontwikkeling.

Vindt u het lastig om presentaties te geven? Een cursus spreken in het openbaar kan u in dat geval helpen om vrijuit te spreken, zodat dit niet langer een blokkade voor u vormt. Verder bieden wij nog vele andere communicatie cursussen aan, waarbij u bijvoorbeeld creatiever leert brainstormen of leert om een project te leiden. Al deze cursussen dragen bij aan uw persoonlijke ontwikkeling. Wij proberen ons aanbod ieder jaar uit te breiden, houdt onze website daarom in de gaten voor het actuele aanbod.

Lees meer
Binnenkort: Communicatie
Cursus Basis Geweldige Geweldloz... 8 x op Wo. 25-09-2019 19:00 - 22:00

Wilt u het beste uit uzelf halen? Dan is het belangrijk om uw persoonlijke effectiviteit te ontwikkelen. Blijf in controle van uw gedachten, zoek een goede balans en ontwikkel uw sterke punten! Zo maakt u altijd de juiste keuzes. Universiteit Utrecht biedt een groot aanbod cursussen voor persoonlijke effectiviteit. U kunt ons aanbod online bekijken en gelijk inschrijven.

Lees meer
Binnenkort: Zakelijke en Persoonlijke Effectiviteit
Cursus Change Management 4 x op Wo. 25-09-2019 19:00 - 22:00
Cursus NLP 3 x op Za. 28-09-2019 10:00 - 13:00
Workshop; Leef als een kat! Mee... 1 x op Za. 05-10-2019 10:00 - 13:00
Cursus De Kracht van Hoogsensiti... 2 x op Di. 08-10-2019 19:30 - 22:00
Cursus Maak een succes van je sa... 2 x op Za. 12-10-2019 10:00 - 11:30
Toon alle cursussen

Persoonlijke ontwikkeling cursussen

Bij de volksuniversiteit Utrecht vindt u verschillende cursussen voor persoonlijke ontwikkeling. Zo vindt u bij ons cursussen die u helpen om digitale media beter te begrijpen, zoals een social media cursus, cursus website bouwen en zelfs een iPad cursus. Maar ook als u beter wilt leren presenteren voor groepen of beter wilt leren communiceren bent u bij ons aan het goede adres.

Persoonlijke groei

Persoonlijke groei is belangrijk, daarom proberen wij altijd zoveel mogelijk cursussen voor persoonlijke groei, zoals bovenstaand beschreven, aan te bieden aan onze cursisten. Wij proberen daarom ons aanbod ook ieder jaar te vernieuwen. Bent u benieuwd naar ons huidige aanbod? kijk rond op onze website of kom eens langs op een open dag van de Volksuniversiteit. Wij helpen u namelijk graag bij het vinden van een geschikte cursus.