Volksuniversiteit Utrecht

Verhuur

Ons karakteristieke pand aan de Nieuwegracht is de perfecte vergaderlocatie in Utrecht. Met 13 sfeervolle lokalen, verdeeld over drie verdiepingen, is er altijd een vergaderruimte beschikbaar voor u om te kunnen vergaderen in Utrecht. De lokalen zijn bij uitstek geschikt voor vergaderingen, maar ook als trainingsruimte, cursusruimte of presentatieruimte te gebruiken. De lokalen zijn geschikt voor 10-20 personen.

Complete vergaderruimte

Elk lokaal in ons grachtenpand is standaard voorzien van wifi, een whiteboard en een cd-speler. Daarnaast zijn extra faciliteiten als een beamer, laptop en flip-over beschikbaar om te huren als extra. U huurt bij ons een vergaderruimte in Utrecht voor slechts € 90,- per dagdeel, waarbij u op maandag en woensdag zelfs een korting ontvangt van € 20,- ! Naast onze 13 lokalen is het ook mogelijk om ons atelier en werfkelder te huren als vergaderruimte.

Mocht u een vergadering inclusief lunch willen organiseren, is dit bij ons mogelijk. Informeer hiervoor vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze inspirerende binnentuin, waar u even tot rust kunt komen tussen de vergaderingen door.

Vergaderen in Utrecht | VU UtrechtVergaderlocatie in Utrecht | VU UtrechtVergaderruimte in Utrecht | VU Utrecht

Vergaderlocatie op elk moment beschikbaar

Onze unieke vergaderlocatie in Utrecht is beschikbaar tijdens onze reguliere openingstijden. Dit is elke werkdag van 9.00-17.00 uur, behoudens de schoolvakanties. Mocht u in het weekend of ’s avonds willen vergaderen in Utrecht, is dit bij ons mogelijk. U betaalt hiervoor wel een meerprijs van € 30,- per uur voor het beheer.

Vergaderlocatie Utrecht huren

Wilt u graag meer informatie over onze locatie of wilt u een reservering plaatsen? Hiervoor kunt u vrijblijvend contact opnemen met Ron Harmelink via het telefoonnummer 030-2319754 of stuur een e-mail naar verhuur@volksuniversiteitutrecht.nl of via het online formulier.

Voor een volledig overzicht van onze prijzen, bekijkt u onze prijslijst. Lees ook onze algemene voorwaarden die van kracht zijn bij het huren van een vergaderlocatie van Volksuniversiteit Utrecht.