Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VB425

Cursus Basis Geweldige Geweldloze Communicatie

Cursus Basis Geweldige Geweldloze Communicatie
Cursuscode: VB425

Communicatielab
Onder woorden brengen waar het jou om gaat, zonder oordeel of verwijt, dat leer je in tien avonden. Horen waar het de ander om te doen is. Je aandacht richten op wat je waarneemt, voelt, verlangt en verzoekt.  Communiceren zonder ruis en werkelijk luisteren, i.p.v. wachten tot je kunt reageren. Je gaat 'de ja achter de nee' horen, de parel achter het verwijt zien en krachtige verzoeken te doen. 

Creatie
Stap voor stap wordt je taalgebruik duidelijk, doeltreffend en verbindend, ook omdat je veel oefent met situaties uit je leven. Situaties waarin je leert om op te komen voor jezelf, met respect voor de ander. En waarin je leert luisteren zonder te hoeven fixen, oplossen of pleasen. Al doende verschuift je perspectief van macht over naar macht met, van reactie naar creatie en van inhoud naar essentie.

Life
We gaan 'a language of life'  leren: Geweldloze Communicatie, een wereldwijd verspreid gedachtegoed, dat al ruim 45 jaar zijn waarde bewijst bij onderhandelingen, op de werkvloer, op school en in de thuissituatie.

Boek
Het bijbehorende boek: 'Geweldloze Communicatie – ontwapenend, doeltreffend en verbindend' is mede vertaald door de Susana Rusch en bestel je bij de: geweldlozecommunicatiewebwinkel

Studiebelasting
-  30 contacturen met de trainer en de groep
-  1 uur p/w tussen de bijeenkomsten door (boek lezen en oefenen)

Maximaal 10 deelnemers.

Dinsdag 29 januari 2019
10 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 385,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. S. (Susana) Rusch Garcia
19:00 - 22:00
Locatie: Stedelijk Gymnasium (klik hier voor de adres gegevens)
S. (Susana) Rusch Garcia
S. (Susana) Rusch Garcia