Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VB414

Cursus Timemanagement

Cursus Timemanagement
Cursuscode: VB414

Als iemand vraagt hoe het met je gaat – is dan je eeuwige antwoord: Druk, druk, druk & het wordt alleen maar drukker? Heb je het gevoel dat de dag te weinig uren heeft? Word je geleefd door je telefoon en e-mail? En als je dan lekker bezig bent, breekt er weer een noodsituatie uit en moet je alles laten vallen om deze op te lossen? Hoe kan je daarnaast nog prioriteiten bepalen, je doelstellingen verwoorden en overzicht houden? Wil je ook effectiever en efficiënter werken? Gewoon rust in je hoofd en focus op je werk? Als jij graag de touwtjes weer in handen wilt krijgen net zoals ik gelooft dat je zaken anders en slimmer kunt aanpakken dan is deze training voor jou bedoeld!

Doelstelling cursus:
Na afloop weet je wat jouw manier van werken is. Je kan meer structuur in je werk brengen en houden, je hebt overzicht, weet wat je prioriteiten en doelen zijn. Je kent je stoorzenders en tijdvreters en kunt deze ombuigen, net zoals “nee” zeggen en delegeren.
Je e-mail doet het werk voor jou en jij gaat rustig, opgeruimd en voldaan naar huis!

Thema’s per lesdeel
Les 1: Introductie, kennismaking, wat houd je werk precies in? Wat doe je de hele dag? Wie of wat stoort je en hoe ga ik ermee om?Wat heeft prioriteit en de relatie met je doelstellingen en hoe maak ik nou een goed plan?
Les 2: Hoe heb ik controle over de e-mail en de agenda? Hoe ziet mijn werkplek eruit? Nee-zeggen, feedback geven & ontvangen, effectief beïnvloeden

Zaterdag 2 februari 2019
2 lessen van 3 uur , elke 2 weken aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 65,00
Mw. M. (Mariëlle) Aarts
10:00 - 13:00
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
M.  (Mariëlle) Aarts
M. (Mariëlle) Aarts
Ik ben Mariëlle Aarts, 45 jaar oud en kom uit Harmelen. Ik werk als Trainer, maar ook als Transformation Consultant. Mijn passie zijn mensen en het beste in iemand naar boven halen inspireert mij. Als ik een klein steentje kan bijdragen om het werk of leven van iemand net iets gelukkiger, makkelijker of onbezorgder te maken, dan ben ik blij. Mijn kracht ligt in de verbinding en ik geloof echt dat we samen veel meer kunnen dan alleen. In mijn vrije tijd doe ik graag dingen met mijn gezin, ik hou van sporten, en jureer ik ook turnwedstrijden.